×

Abonează-te la newsletter-ul nostru

×

După confirmare vei fi rasplătit cu un voucher în valoare de 5 lei.

<

Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție condițiile noastre comerciale înainte de a face o comandă.
Folosirea website-ului  YuuHuu.ro și plasarea de comenzi prin intermediul agenților YuuHuu, prin telefon, prin fax sau on-line reprezintă acceptul dumneavoastră în ceea ce priveste condițiile mai jos menționate.

Incepand cu perioada 15.03.2018 magazinul online nu mai prelucreaza comenzi !

TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE

Acest website www.yuuhuu.ro (numit în continuare "SITE") este administrat de Sc CBC Serv International Srl (numită în continuare “SOCIETATEA”), cu sediul social în Bucureşti, Str. Alexandru cel Bun Nr.20, Bl. T19A, Sc.1, Et.1, ap.7, Sector 2, având codul de înregistrare fiscală 32641356, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului Bucureşti cu numarul de ordine J40/131/2014, telefon: 0310050855.

SOCIETATEA depune eforturi pentru menţinerea corectitudinii informaţiilor expuse pe SITE. Cu toate acestea, având în vedere posibile erori cu privire la aceste informaţii, SOCIETATEA precizează că imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără notificare prealabilă de către producători. Vă atragem atenția asupra faptului că nuanța culorii pe care o vizualizați dumneavoastră depinde de specificațiile tehnice ale monitorului utilizat. Unele caracteristici sau preţul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de către SOCIETATE fără preaviz sau pot conţine erori de operare. De asemenea, din considerente legate de spaţiu şi coerentă structurii informaţiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă SOCIETATEA face eforturi de a prezenţa informaţiile cele mai relevante.

Promoţiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile în limita stocului disponibil.

SITE-ul poate conţine şi link-uri către alte site-uri. SOCIETATEA nu este responsabilă de politică de confidenţialitate practicată de acestea precum şi de orice altă informaţie menţionată pe aceste site-uri.

În cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiţi cu majuscule vor avea, dacă din context nu rezultă altfel, înţelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: reprezintă persoană care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale şi care a acceptat Condiţiile de Utilizare ale prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerinţele procesului de înregistrare.
CLIENT: reprezintă persoană care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale şi care a acceptat Condiţiile de Utilizare ale prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerinţele procesului de înregistrare, ce iniţiază şi finalizează o comandă.
UTILIZARE ABUZIVĂ: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor şi ale legislaţiei în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii firmei Sc CBC Serv Internaţional Srl.
COMANDĂ: reprezintă un document electronic, generat că urmare a accesării SITE-ULUI de către un CLIENT, ce intervine că formă de comunicare între SOCIETATE şi CLIENT.
CONTRACT: reprezintă o COMANDĂ confirmată de către SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord să livreze CLIENTULUI produse şi servicii, iar CLINETUL este de acord efectueze plata acestora.
UTILIZATORII/CLIENŢII acestui SITE sunt rugaţi să citească cu atenţie termenii şi condiţiile de utilizare următoare.

Termenii şi condiţiile următoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunîndu-se de drept prevederilor generale ale legislaţiei în vigoare.
Termenii şi condiţiile de utilizare pot fi modificate, oricând, făra o notificare in prealabil prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toţi UTILIZATORII/CLIENŢII.
Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt să respecte termenii şi condiţiile prezentate în continuare precum şi legislaţia aplicabilă.
 
DERULAREA OPERAŢIUNILOR DE VÂNZARE PE SITE, CONTRACTUL

Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu formă de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SOCIETATEA îşi derulează operaţiunile pe SITE.
Dacă SOCIETATEA confirmă executarea unei COMENZI, acest lucru va implică o acceptare completă a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de către SOCIETATE se consideră finalizată atunci când există o confirmare electronică (e-mail) din partea SOCIETĂŢII către CIENT, fără a necesită o confirmare de primire din partea acestuia din urmă.
SOCIETATEA nu consideră în nici un moment o COMANDĂ neconfirmată că având valoarea unui CONTRACT.
Aşadar, CONTRACTUL intră în vigoare la confirmarea COMENZII de către SOCIETATE.

Prezenţele termene şi condiţii generale de vânzare vor stă la baza CONTRACTULUI astfel încheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garanţie emis de către SOCIETATE sau un furnizor al acestuia unde este cazul.

  • OBIECTUL CONTRACTULUI

Obiectul CONTRACTULUI îl constituie produsul/produsele şi serviciile cu privire la care CLIENTUL şi-a exprimat opţiunea de a le cumpăra, prin generarea unei COMENZI pe SITE confirmată de către SOCIETATE. Produsul/produsele are/au caracteristicile menţionate de către SOCIETATE pe SITE.

  • PREŢUL CONTRACTULUI

Preţul produsului/produselor este acela menţionat pe SITE. Preţul poate fi modificat de către SOCIETATE, în orice moment, fără preaviz.
Pentru a fi aplicabil preţul produsului trebuie să fie real. Astfel, SOCIETATEA atenţionează asupra faptului există cazuri când, că urmare a unor disfuncţionalităţi ale SITE-ului sau erori, preţul afişat pe SITE poate să nu fie cel real. În aceste cazuri, SOCIETATEA va informa CLIENTUL asupra preţului corect.
Preţul include TVA precum şi orice altă taxa.

  • MODALITATEA DE LIVRARE

SOCIETATEA îşi va îndeplini obligaţiile contractuale în termen de cel mult 30 zile de la dată la care a comunicat CLIENTULUI mesajul de confirmare referitor la COMANDĂ. În cazul în care nu poate executa CONTRACTUL din cauza că produsul nu este diponibil, SOCIETATEA va informa CLIENTUL despre această situaţie.
SOCIETATEA poate livra CLIENTULUI un produs similar având acelaşi preţ, în situaţia în care produsul solicitat iniţial nu este disponibil, numai după informarea şi cu acordul CLIENTULUI.
Produsul va fi livrat CLIENTULUI printr-o firma de curierat cu care SOCIETATEA are contract conform opţiunii aleasă de CLIENT în momentul plasării COMENZII.
Ţinem să va informăm că în anumite zone preţul livrării poate suferii modificări dacă nu se află în aria de acoperire a firmei de curierat. CLIENTUL va fi anunţat de către SOCIETATE cu privire la modificarea costului de expediţie.  

  • MODALITATEA DE PLATA:RAMBURS,ONLINE;BANCA

Preţul, modalitatea de plata şi termenul de plata sunt specificate în COMANDĂ. SOCIETATEA va emite către CLIENT o factură pentru produsele şi serviciile ce urmează a fi livrate, obligaţia CLIENTULUI fiind să furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii conform cu legislaţia în vigoare.

RAMBURS: În cazul în care în COMANDA este specificată că modalitate de plata, plata ramburs, atunci această se va face direct către firma de curierat pe baza de chitanţă după inspectarea integrităţii coletului.
SOCIETATEA atenţionează CLIENŢII că în cazul livrării prin curier, acesta nu este autorizat de către SOCIETATE să permită CLIENTULUI deschiderea coletelor înainte de semnare, ci doar ulterior semnării de livrare şi achitării  contravalorii a acestora.

ONLINE: Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiţii de siguranţă deplină. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD(inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacţii.
Pentru finalizarea corectă a tranzacţiei, trebuie frnizat codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe faţă cardului, fără spaţii), dată de expirare şi ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripţionate pe bandă cu semnătură (în funcţie de card, pot lipsi).
Indiferent de valută existenţa în cont, tranzacţiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii CLIENTULUI.

În funcție de cardul deținut se poate achita și în 4 rate, opțiunea va apărea după introducerea cardului.

Important: Tranzacțiile online ( plata online cu cardul ) sunt procesate de partenerul nostru mobilPay. SOCIETATEA nu salvează și nici nu are access la aceste detalii. Orice informație transmisa in timpul plasării comenzii este criptată!

BANCA: Plata prin Ordin de plata sau depunere la caseria bancii unde SOCIETATEA are conturi curente, se face doar în baza facturii proforme emise de SOCIETATE, în urmă confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări.
Livrarea mărfii se face după confirmarea plăţii.

În afară de cazul în care este agreat de SOCIETATE şi CLIENT diferit, SOCIETATEA se descarcă de riscurile şi responsabilităţile asociate produselor şi serviciilor comandate de către CLIENŢI în momentul predării acestora către curier, pe baza de contract, sau către reprezentantul CLIENTULUI.
SOCIETATEA va asigura ambalarea corespunzătoare a bunurilor şi va asigura transmiterea documentelor însoţitoare la CLIENT.
SOCIETATEA va efectua livrarea produselor şi serviciile doar pe teritoriul României.
Proprietatea asupra produselor şi serviciilor va fi transferate CLIENTULUI la momentul efectuării plăţii.

POLITICĂ DE RETURNARE

1. RETURNAREA PRODUSELOR SE SUPUNE URMĂTOAREI LEGI:

Ordonanţă nr. 130 din 31 august 2000 completată prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă:

"Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la comandă, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului."

  • Pentru returnarea produsului trebuie să notificaţi în scris acest lucru la adresa de email vanzari [@] yuuhuu.ro sau din contul dvs., istoric comenzi, click pe codul de comandă și in josul paginii aveți creare bon ARM ( Aviz de Retur Marfa ) sau vezi ghid utilizare YuuHuu.ro
  • Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiţii perfecte (fără lovituri, zgârieturi), inclusiv ambalajul, accesoriile aferente şi produsele cadou-bonus (exact că în momentul recepționarii).
  • Produsul va fi returnat împreună cu o copie de pe factură de achiziţie şi certificatul de garanţie în original (în cazul în care pe certificat sunt mai multe produse, se va returna o copie de pe acesta).
  • Produsul se va returna prin curier rapid, taxele de curier fiind suportate de către client.
  • După primirea confirmării de returnare, produsele nu se vor returna mai târziu de 15 zile lucrătoare de la dată primirii acestora, indiferent de când a fost trimisă cererea de retur.


2. NU SE POT RETURNA URMĂTOARELE CATEGORII DE PRODUSE:

- Produse de îngrijire personală, igienă casei sau personală, accesorii medicale desigilate
- Produse identice desigilate în cazul achiziţionării mai multor bucăţi (peste 2)
- Produse primite cadou la alte produse decât cu condiţia unei noi achiziţii
- Produse consumabile, care prin natură lor, odată desigilate nu pot fi revândute sub nici o formă

Conform ordonanţei mai sus menţionate, politică de returnare a produselor în termen de 10 zile lucrătoare se aplică numai persoanelor fizice şi numai în cazul produselor livrate prin curier.

În cazul produselor achiziţionate de la sediul firmei sau a celor achiziţionate pe persoană juridică (indiferent de metodă de livrare), termenul este de 5 zile calendaristice. În anumite cazuri, se pot acceptă retururi peste cele 5 zile, însă cu penalităţi cuprinse între 10% şi 25% din valoarea produsului returnat.
Produsele se vor returna în maxim 5 zile calendaristice de la primirea confirmării de returnare.

Returnarea banilor se va face într-un termen de maxim 30 de zile de la primirea returului. Pentru returnările prin curier, returnarea banilor se poate face preferabil prin banca sau opţional, prin mandat poştal.

Produsele care prezintă defecţiuni sau vicii de fabricaţie în termen de 72 de ore de la recepţie vor fi înlocuite (fără alte costuri - în limita stocului disponibil şi cu condiţia că produsul să fie pachet complet exact că în momentul ridicării sau livrării) cu condiţia notificării în scris la adresa de e-mail de mai jos. În cazul în care nu se respectă condiţiile de returnare, produsul va intră în regim normal de garnatie, conform legii 449/2003.

Pentru achiziţiile de la sediu sau pentru cele pe persoană juridică, indiferent de metodă de livrare, ne rezervăm dreptul de a refuză returnarea produsului în cazuri de retururi repetate, clienţi recalcitranţi, depăşirea termenului de returnare, neîndeplinirea condiţiilor de returnare sau neacceptarea penalizărilor.

TERMENI DE LIVRARE

SOCIETATEA va livra produsele în cadrul termenelor menţionate pe site pentru produsul comandat, la dată generării COMENZII sau în cel mult 30 de zile de la dată la care CLIENTUL a generat COMANDĂ, cu excepţia cazului în care părţile au convenit altfel.
SOCIETATEA, în cazul în care nu poate execută CONTRACTUL motivate de faptul că produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa CLIENTUL despre această indisponibilitate, urmând că sumele de bani achitate de către CLIENT pentru produsul sau serviciul indisponibil să fie rambursate în termen de maximum 30 de zile.

În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare, SOCIETATEA va anunţă CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrării.
În cazul în care SOCIETATEA primeşte informaţii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, SOCIETATEA poate refuză onorarea livrării, fără că acest lucru să se considere o încălcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

SOCIETATEA nu este răspunzătoare daca livrarea produsului se face cu întarziere din cauza condițiilor meteo nefavorabile, ambuteiaje, accidente etc.. Încercam cât de mult să respectăm termenii de livrare afișați in momentul comenzii iar CLIENTUL va fi anunțat daca vor apărea întarzieri fie de SOCIETATE fie de firma de curierat.

 
INFORMAŢII LEGALE, RĂSPUNDEREA SOCIETĂŢII
SOCIETATEA nu poate fi făcută răspunzătoare pentru nici o pierdere în situaţia în care această este cauzată de nerespectarea prezenţelor termene şi condiţii/CONTRACTULUI şi celorlalte instrucţiuni menţionate pe SITE.
SOCIETATEA nu răspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create că urmare a nefunctionarii SITE-ului precum şi pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri accesibile de pe SITE.
SOCIETATEA nu este responsabilă pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terţă parte o poate suferi că rezultat al îndeplinirii de către SOCIETATE a oricărei din obligaţiile sale conform CONTRACTULUI şi pentru daune care rezultă din utilizarea produselor şi serviciilor după livrare şi în special pentru pierderea produselor.


GARANŢII
Toate/sau anumite produse comercializate pe SITE, cu excepţia celor resigilate, beneficiază de condiţii de garanţie conforme legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale(unde este cazul) şi provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.
Lipsa certificatului de garanţie al produsului trebuie semnalată în maxim 48 ore de la recepţia mărfii pe adresa de e-mail vanzari [@] yuuhuu.ro. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.
Reclamaţiile privind deficienţe ale produsului/produselor achiziţionate pot fi făcute accesând secţiunea Contact din SITE
CLIENTUL, în calitate de cumpărător, are obligaţia să ia la cunoştinţă şi să respecte prevederile cuprinse Certificatului de Garanţie, în caz contrar existând posibilitatea de a pierde garanţia.


FORŢă MAJORĂ
Nici una din părţi nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forţă majoră, în conformitate cu legislaţia în vigoare.


LEGEA APLICABILĂ – JURISDICŢIA
CONTRACTUL este supus legii române. Eventualele litigii apărute între SOCIETATE şi CLIENT se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care această nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competenţe din Bucureşti.
 

POLITICĂ DE CONFIDENŢIALITATE

SOCIETATEA prelucrează date cu caracter personal prin culegerea de la UTILIZATORI/CLIENŢI a datelor personale necesare executării CONTRACTULUI şi se obligă să respecte dispoziţiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date.

Datele obţinute de către SOCIETATE vor fi stocate în baze de date iar SOCIETATEA va lua toate măsurile pentru protecţia lor împotriva distrugerilor accidentale sau ilegale.

Pentru executarea CONTRACTULUI, SOCIETATEA va transmite datele cu caracter personal culese de la CLIENŢI către firma de curierat care va livra produsele precum şi către unităţile bancare prin care vor fi procesate plăţile on-line.


PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SOCIETATEA este înregistrată în Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 31370.
Prin date cu caracter personal se înţeleg orice informaţii referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulţi factori specifici identităţii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezintă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terţi prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ştergerea sau distrugerea.
SOCIETATEA înregistrează numai informaţiile cu caracter personal oferite voluntar de către vizitator/UTILIZATOR/CLIENT.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată, SOCIETATEA are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizează UTILIZATORII/CLIENŢII.

SOCIETATEA respectă dreptul la confidenţialitate datelor fiecărei persoane care accesează SITE-ul.
SOCIETATEA nu va colecta date personale despre UTILIZATORI/CLIENŢI (nume, adresa, telefon sau adresa de poştă electronică) (numite în continuare "Date Personale") exceptând situaţia în care UTILIZATORII/CLIENŢII înşişi comunica aceste date.
Prin înscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI şi completarea datelor personale în formularele de înscriere, UITLIZATORII/CLIENŢII decalară că sunt de acord că toate datele lor personale să fie incluse în baza de date a SOCIETĂŢII şi îşi dau acordul expres şi neechivoc că toate datele lor personale să fie stocate şi utilizate pentru:
•    activităţi de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing privind activitatea SOCIETĂŢII şi a terţilor cu care SOCIETATEA are relaţii de orice natură) la adresele de e-mail comunicate SOCIETĂŢII,
•    participarea la concursuri, promoţii;
•    transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, administrare, etc);
•    statistici interne necesare pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite şi imaginii SITE-ului şi pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promoţii, funcţionalităţi şi servicii noi;
•    pentru a asigura accesul la secţiuni cu acces limitat ale SITE-ului;
•    cercetări de piaţă;
•    urmărirea datelor de vânzări.
SOCIETATEA poate face cunoscute aceste informaţii în cadrul dealerilor şi agenţilor săi pentru activităţile menţionate mai sus.

SOCIETATEA nu va dezvălui nici un fel de informaţie despre UTILIZATORII/CLIENŢII SITE-ului sau fără a primi mai întâi consimţământul expres al acestora în această privinţa. În acelaşi timp însă, poate dezvălui informaţii şi date cu caracter personal atunci când acest lucru este prevăzut expres prin lege.

Conform Legii nr. 677/2001, UTILIZATORII/CLIENŢII beneficiază de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), intervenţie (art. 14), opoziţie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) şi de a se adresa justiţiei (art. 18). Totodată, aceştia au dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care va privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoană se poate adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul SOCIETĂŢII.
Pe baza unei cereri scrise, datate şi semnate, expediate pe adresa Sc CBC Serv Internaţional Srl, Alexandru cel Bun Nr.20, Bl. T19A, Sc.1, Et.1, ap.7, Sector 2, Bucureşti  UTILIZATORII/CLIENŢII  îşi pot exercită, în mod gratuit, următoarele drepturi:
- o dată pe an, confirmarea faptului că datele personale sunt sau nu prelucrate;
- să intervină asupra datelor transmise;
- să se opună prelucrării datelor pentru motive întemeiate şi legitime legate de situaţia lor particulară.

Orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit fără nici o justificare, la prelucrările datelor sale personale în scopuri de marketing direct. Detalii la www.dataprotection.ro

COLECTAREA AUTOMATĂ DE DATE CU CARACTER NON-PERSONAL.
În unele cazuri, este posibil că SOCIETATEA să colecteze informaţii cu caracter non-personal despre UTILIZATORI/CLIENŢI. Exemple de informaţii de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit şi numele domeniului website-ului de unde a fost făcute conexiunea la SITE.
În timpul vizionării SITE-ULUI, SOCIETATEA va putea stoca anumite informaţii pe terminalul UTILIZATORULUI/CLIENTULUI. Aceste informaţii vor fi sub formă unui fişier "Cookie" sau a unui fişier similar. Aceste fişiere "Cookies" ajută SOCIETATEA să construiască un sau publicitate care să răspundă cât mai bine intereselor şi preferinţelor UTILIZATORILOR/CLIENŢILOR.
Cu cele mai multe browsere de Internet se pot şterge sau bloca fişierele „Cookies” sau se poate primi o atenţionare înaintea primirii unui astfel de fişier. SOCIETATEA recomandă UTILIZATORILOR/CLIENŢILOR să consulte instrucţiunile browser-ului sau fişierul de ajutor pentru a află mai multe informaţii despre aceste funcţii.

PROGRAM DE FIDELIZARE

YuuHuu.ro a lansat programul  Puncte de Loialitate care, îşi propune să recompenseze fidelitatea cumpărătorilor într-un mod transparent, echitabil şi flexibil, fiind expresia relaţiei de încredere şi respect între companie şi clienţi.
Acest program este special creat pentru cei care achiziţionează produse frecvent beneficiind astfel de cupoane valorice care pot fi utilizate la orice comandă viitoare ( în termenul de expirare a acestor vouchere ).

Programul este simplu, pentru fiecare 100 lei cheltuiţi pe site-ul nostru ( nu se includ taxele de transport ) clientul va primii 10 puncte de loialitate, valoarea fiecărui punct fiind de 0.2 lei. Punctele se cumulează cu ofertele deja existente și pot fi transformate în cupoane valorice.

SOCIETATEA îşi rezervă dreptul de a modifică regulamentul şi modul de fidelizare al clienţilor şi perioada de desfăşurare a programului, fără o avertizare prealabilă. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza dreptul de participare în programul de fidelizare a oricui nu este considerat că fiind îndreptăţit, fără necesitatea unor explicaţii în acest sens.

Prin participarea la aceast Program, participanţii confirmă că au luat la cunoştiinţă şi sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor şi conditiillor prezentului Regulament.

EDITAT: 24.04.2014

Producători »

Mobilitate Exista 3 produse.

  • View:
Afisează 1 - 3 din 3 produse
Afisează 1 - 3 din 3 produse