×

Abonează-te la newsletter-ul nostru

×

După confirmare vei fi rasplătit cu un voucher în valoare de 5 lei.

<

Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție condițiile noastre comerciale înainte de a face o comandă.
Folosirea website-ului  YuuHuu.ro și plasarea de comenzi prin intermediul agenților YuuHuu, prin telefon, prin fax sau on-line reprezintă acceptul dumneavoastră în ceea ce priveste condițiile mai jos menționate.

Incepand cu perioada 15.03.2018 magazinul online nu mai prelucreaza comenzi !

TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE

Acest website www.yuuhuu.ro (numit în continuare "SITE") este administrat de Sc CBC Serv International Srl (numită în continuare “SOCIETATEA”), cu sediul social în Bucureşti, Str. Alexandru cel Bun Nr.20, Bl. T19A, Sc.1, Et.1, ap.7, Sector 2, având codul de înregistrare fiscală 32641356, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului Bucureşti cu numarul de ordine J40/131/2014, telefon: 0310050855.

SOCIETATEA depune eforturi pentru menţinerea corectitudinii informaţiilor expuse pe SITE. Cu toate acestea, având în vedere posibile erori cu privire la aceste informaţii, SOCIETATEA precizează că imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără notificare prealabilă de către producători. Vă atragem atenția asupra faptului că nuanța culorii pe care o vizualizați dumneavoastră depinde de specificațiile tehnice ale monitorului utilizat. Unele caracteristici sau preţul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de către SOCIETATE fără preaviz sau pot conţine erori de operare. De asemenea, din considerente legate de spaţiu şi coerentă structurii informaţiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă SOCIETATEA face eforturi de a prezenţa informaţiile cele mai relevante.

Promoţiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile în limita stocului disponibil.

SITE-ul poate conţine şi link-uri către alte site-uri. SOCIETATEA nu este responsabilă de politică de confidenţialitate practicată de acestea precum şi de orice altă informaţie menţionată pe aceste site-uri.

În cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiţi cu majuscule vor avea, dacă din context nu rezultă altfel, înţelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: reprezintă persoană care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale şi care a acceptat Condiţiile de Utilizare ale prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerinţele procesului de înregistrare.
CLIENT: reprezintă persoană care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale şi care a acceptat Condiţiile de Utilizare ale prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerinţele procesului de înregistrare, ce iniţiază şi finalizează o comandă.
UTILIZARE ABUZIVĂ: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor şi ale legislaţiei în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii firmei Sc CBC Serv Internaţional Srl.
COMANDĂ: reprezintă un document electronic, generat că urmare a accesării SITE-ULUI de către un CLIENT, ce intervine că formă de comunicare între SOCIETATE şi CLIENT.
CONTRACT: reprezintă o COMANDĂ confirmată de către SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord să livreze CLIENTULUI produse şi servicii, iar CLINETUL este de acord efectueze plata acestora.
UTILIZATORII/CLIENŢII acestui SITE sunt rugaţi să citească cu atenţie termenii şi condiţiile de utilizare următoare.

Termenii şi condiţiile următoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunîndu-se de drept prevederilor generale ale legislaţiei în vigoare.
Termenii şi condiţiile de utilizare pot fi modificate, oricând, făra o notificare in prealabil prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toţi UTILIZATORII/CLIENŢII.
Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt să respecte termenii şi condiţiile prezentate în continuare precum şi legislaţia aplicabilă.
 
DERULAREA OPERAŢIUNILOR DE VÂNZARE PE SITE, CONTRACTUL

Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu formă de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SOCIETATEA îşi derulează operaţiunile pe SITE.
Dacă SOCIETATEA confirmă executarea unei COMENZI, acest lucru va implică o acceptare completă a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de către SOCIETATE se consideră finalizată atunci când există o confirmare electronică (e-mail) din partea SOCIETĂŢII către CIENT, fără a necesită o confirmare de primire din partea acestuia din urmă.
SOCIETATEA nu consideră în nici un moment o COMANDĂ neconfirmată că având valoarea unui CONTRACT.
Aşadar, CONTRACTUL intră în vigoare la confirmarea COMENZII de către SOCIETATE.

Prezenţele termene şi condiţii generale de vânzare vor stă la baza CONTRACTULUI astfel încheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garanţie emis de către SOCIETATE sau un furnizor al acestuia unde este cazul.

  • OBIECTUL CONTRACTULUI

Obiectul CONTRACTULUI îl constituie produsul/produsele şi serviciile cu privire la care CLIENTUL şi-a exprimat opţiunea de a le cumpăra, prin generarea unei COMENZI pe SITE confirmată de către SOCIETATE. Produsul/produsele are/au caracteristicile menţionate de către SOCIETATE pe SITE.

  • PREŢUL CONTRACTULUI

Preţul produsului/produselor este acela menţionat pe SITE. Preţul poate fi modificat de către SOCIETATE, în orice moment, fără preaviz.
Pentru a fi aplicabil preţul produsului trebuie să fie real. Astfel, SOCIETATEA atenţionează asupra faptului există cazuri când, că urmare a unor disfuncţionalităţi ale SITE-ului sau erori, preţul afişat pe SITE poate să nu fie cel real. În aceste cazuri, SOCIETATEA va informa CLIENTUL asupra preţului corect.
Preţul include TVA precum şi orice altă taxa.

  • MODALITATEA DE LIVRARE

SOCIETATEA îşi va îndeplini obligaţiile contractuale în termen de cel mult 30 zile de la dată la care a comunicat CLIENTULUI mesajul de confirmare referitor la COMANDĂ. În cazul în care nu poate executa CONTRACTUL din cauza că produsul nu este diponibil, SOCIETATEA va informa CLIENTUL despre această situaţie.
SOCIETATEA poate livra CLIENTULUI un produs similar având acelaşi preţ, în situaţia în care produsul solicitat iniţial nu este disponibil, numai după informarea şi cu acordul CLIENTULUI.
Produsul va fi livrat CLIENTULUI printr-o firma de curierat cu care SOCIETATEA are contract conform opţiunii aleasă de CLIENT în momentul plasării COMENZII.
Ţinem să va informăm că în anumite zone preţul livrării poate suferii modificări dacă nu se află în aria de acoperire a firmei de curierat. CLIENTUL va fi anunţat de către SOCIETATE cu privire la modificarea costului de expediţie.  

  • MODALITATEA DE PLATA:RAMBURS,ONLINE;BANCA

Preţul, modalitatea de plata şi termenul de plata sunt specificate în COMANDĂ. SOCIETATEA va emite către CLIENT o factură pentru produsele şi serviciile ce urmează a fi livrate, obligaţia CLIENTULUI fiind să furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii conform cu legislaţia în vigoare.

RAMBURS: În cazul în care în COMANDA este specificată că modalitate de plata, plata ramburs, atunci această se va face direct către firma de curierat pe baza de chitanţă după inspectarea integrităţii coletului.
SOCIETATEA atenţionează CLIENŢII că în cazul livrării prin curier, acesta nu este autorizat de către SOCIETATE să permită CLIENTULUI deschiderea coletelor înainte de semnare, ci doar ulterior semnării de livrare şi achitării  contravalorii a acestora.

ONLINE: Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiţii de siguranţă deplină. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD(inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacţii.
Pentru finalizarea corectă a tranzacţiei, trebuie frnizat codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe faţă cardului, fără spaţii), dată de expirare şi ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripţionate pe bandă cu semnătură (în funcţie de card, pot lipsi).
Indiferent de valută existenţa în cont, tranzacţiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii CLIENTULUI.

În funcție de cardul deținut se poate achita și în 4 rate, opțiunea va apărea după introducerea cardului.

Important: Tranzacțiile online ( plata online cu cardul ) sunt procesate de partenerul nostru mobilPay. SOCIETATEA nu salvează și nici nu are access la aceste detalii. Orice informație transmisa in timpul plasării comenzii este criptată!

BANCA: Plata prin Ordin de plata sau depunere la caseria bancii unde SOCIETATEA are conturi curente, se face doar în baza facturii proforme emise de SOCIETATE, în urmă confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări.
Livrarea mărfii se face după confirmarea plăţii.

În afară de cazul în care este agreat de SOCIETATE şi CLIENT diferit, SOCIETATEA se descarcă de riscurile şi responsabilităţile asociate produselor şi serviciilor comandate de către CLIENŢI în momentul predării acestora către curier, pe baza de contract, sau către reprezentantul CLIENTULUI.
SOCIETATEA va asigura ambalarea corespunzătoare a bunurilor şi va asigura transmiterea documentelor însoţitoare la CLIENT.
SOCIETATEA va efectua livrarea produselor şi serviciile doar pe teritoriul României.
Proprietatea asupra produselor şi serviciilor va fi transferate CLIENTULUI la momentul efectuării plăţii.

POLITICĂ DE RETURNARE

1. RETURNAREA PRODUSELOR SE SUPUNE URMĂTOAREI LEGI:

Ordonanţă nr. 130 din 31 august 2000 completată prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă:

"Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la comandă, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului."

  • Pentru returnarea produsului trebuie să notificaţi în scris acest lucru la adresa de email vanzari [@] yuuhuu.ro sau din contul dvs., istoric comenzi, click pe codul de comandă și in josul paginii aveți creare bon ARM ( Aviz de Retur Marfa ) sau vezi ghid utilizare YuuHuu.ro
  • Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiţii perfecte (fără lovituri, zgârieturi), inclusiv ambalajul, accesoriile aferente şi produsele cadou-bonus (exact că în momentul recepționarii).
  • Produsul va fi returnat împreună cu o copie de pe factură de achiziţie şi certificatul de garanţie în original (în cazul în care pe certificat sunt mai multe produse, se va returna o copie de pe acesta).
  • Produsul se va returna prin curier rapid, taxele de curier fiind suportate de către client.
  • După primirea confirmării de returnare, produsele nu se vor returna mai târziu de 15 zile lucrătoare de la dată primirii acestora, indiferent de când a fost trimisă cererea de retur.


2. NU SE POT RETURNA URMĂTOARELE CATEGORII DE PRODUSE:

- Produse de îngrijire personală, igienă casei sau personală, accesorii medicale desigilate
- Produse identice desigilate în cazul achiziţionării mai multor bucăţi (peste 2)
- Produse primite cadou la alte produse decât cu condiţia unei noi achiziţii
- Produse consumabile, care prin natură lor, odată desigilate nu pot fi revândute sub nici o formă

Conform ordonanţei mai sus menţionate, politică de returnare a produselor în termen de 10 zile lucrătoare se aplică numai persoanelor fizice şi numai în cazul produselor livrate prin curier.

În cazul produselor achiziţionate de la sediul firmei sau a celor achiziţionate pe persoană juridică (indiferent de metodă de livrare), termenul este de 5 zile calendaristice. În anumite cazuri, se pot acceptă retururi peste cele 5 zile, însă cu penalităţi cuprinse între 10% şi 25% din valoarea produsului returnat.
Produsele se vor returna în maxim 5 zile calendaristice de la primirea confirmării de returnare.

Returnarea banilor se va face într-un termen de maxim 30 de zile de la primirea returului. Pentru returnările prin curier, returnarea banilor se poate face preferabil prin banca sau opţional, prin mandat poştal.

Produsele care prezintă defecţiuni sau vicii de fabricaţie în termen de 72 de ore de la recepţie vor fi înlocuite (fără alte costuri - în limita stocului disponibil şi cu condiţia că produsul să fie pachet complet exact că în momentul ridicării sau livrării) cu condiţia notificării în scris la adresa de e-mail de mai jos. În cazul în care nu se respectă condiţiile de returnare, produsul va intră în regim normal de garnatie, conform legii 449/2003.

Pentru achiziţiile de la sediu sau pentru cele pe persoană juridică, indiferent de metodă de livrare, ne rezervăm dreptul de a refuză returnarea produsului în cazuri de retururi repetate, clienţi recalcitranţi, depăşirea termenului de returnare, neîndeplinirea condiţiilor de returnare sau neacceptarea penalizărilor.

TERMENI DE LIVRARE

SOCIETATEA va livra produsele în cadrul termenelor menţionate pe site pentru produsul comandat, la dată generării COMENZII sau în cel mult 30 de zile de la dată la care CLIENTUL a generat COMANDĂ, cu excepţia cazului în care părţile au convenit altfel.
SOCIETATEA, în cazul în care nu poate execută CONTRACTUL motivate de faptul că produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa CLIENTUL despre această indisponibilitate, urmând că sumele de bani achitate de către CLIENT pentru produsul sau serviciul indisponibil să fie rambursate în termen de maximum 30 de zile.

În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare, SOCIETATEA va anunţă CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrării.
În cazul în care SOCIETATEA primeşte informaţii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, SOCIETATEA poate refuză onorarea livrării, fără că acest lucru să se considere o încălcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

SOCIETATEA nu este răspunzătoare daca livrarea produsului se face cu întarziere din cauza condițiilor meteo nefavorabile, ambuteiaje, accidente etc.. Încercam cât de mult să respectăm termenii de livrare afișați in momentul comenzii iar CLIENTUL va fi anunțat daca vor apărea întarzieri fie de SOCIETATE fie de firma de curierat.

 
INFORMAŢII LEGALE, RĂSPUNDEREA SOCIETĂŢII
SOCIETATEA nu poate fi făcută răspunzătoare pentru nici o pierdere în situaţia în care această este cauzată de nerespectarea prezenţelor termene şi condiţii/CONTRACTULUI şi celorlalte instrucţiuni menţionate pe SITE.
SOCIETATEA nu răspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create că urmare a nefunctionarii SITE-ului precum şi pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri accesibile de pe SITE.
SOCIETATEA nu este responsabilă pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terţă parte o poate suferi că rezultat al îndeplinirii de către SOCIETATE a oricărei din obligaţiile sale conform CONTRACTULUI şi pentru daune care rezultă din utilizarea produselor şi serviciilor după livrare şi în special pentru pierderea produselor.


GARANŢII
Toate/sau anumite produse comercializate pe SITE, cu excepţia celor resigilate, beneficiază de condiţii de garanţie conforme legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale(unde este cazul) şi provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.
Lipsa certificatului de garanţie al produsului trebuie semnalată în maxim 48 ore de la recepţia mărfii pe adresa de e-mail vanzari [@] yuuhuu.ro. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.
Reclamaţiile privind deficienţe ale produsului/produselor achiziţionate pot fi făcute accesând secţiunea Contact din SITE
CLIENTUL, în calitate de cumpărător, are obligaţia să ia la cunoştinţă şi să respecte prevederile cuprinse Certificatului de Garanţie, în caz contrar existând posibilitatea de a pierde garanţia.


FORŢă MAJORĂ
Nici una din părţi nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forţă majoră, în conformitate cu legislaţia în vigoare.


LEGEA APLICABILĂ – JURISDICŢIA
CONTRACTUL este supus legii române. Eventualele litigii apărute între SOCIETATE şi CLIENT se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care această nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competenţe din Bucureşti.
 

POLITICĂ DE CONFIDENŢIALITATE

SOCIETATEA prelucrează date cu caracter personal prin culegerea de la UTILIZATORI/CLIENŢI a datelor personale necesare executării CONTRACTULUI şi se obligă să respecte dispoziţiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date.

Datele obţinute de către SOCIETATE vor fi stocate în baze de date iar SOCIETATEA va lua toate măsurile pentru protecţia lor împotriva distrugerilor accidentale sau ilegale.

Pentru executarea CONTRACTULUI, SOCIETATEA va transmite datele cu caracter personal culese de la CLIENŢI către firma de curierat care va livra produsele precum şi către unităţile bancare prin care vor fi procesate plăţile on-line.


PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SOCIETATEA este înregistrată în Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 31370.
Prin date cu caracter personal se înţeleg orice informaţii referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulţi factori specifici identităţii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezintă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terţi prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ştergerea sau distrugerea.
SOCIETATEA înregistrează numai informaţiile cu caracter personal oferite voluntar de către vizitator/UTILIZATOR/CLIENT.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată, SOCIETATEA are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizează UTILIZATORII/CLIENŢII.

SOCIETATEA respectă dreptul la confidenţialitate datelor fiecărei persoane care accesează SITE-ul.
SOCIETATEA nu va colecta date personale despre UTILIZATORI/CLIENŢI (nume, adresa, telefon sau adresa de poştă electronică) (numite în continuare "Date Personale") exceptând situaţia în care UTILIZATORII/CLIENŢII înşişi comunica aceste date.
Prin înscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI şi completarea datelor personale în formularele de înscriere, UITLIZATORII/CLIENŢII decalară că sunt de acord că toate datele lor personale să fie incluse în baza de date a SOCIETĂŢII şi îşi dau acordul expres şi neechivoc că toate datele lor personale să fie stocate şi utilizate pentru:
•    activităţi de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing privind activitatea SOCIETĂŢII şi a terţilor cu care SOCIETATEA are relaţii de orice natură) la adresele de e-mail comunicate SOCIETĂŢII,
•    participarea la concursuri, promoţii;
•    transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, administrare, etc);
•    statistici interne necesare pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite şi imaginii SITE-ului şi pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promoţii, funcţionalităţi şi servicii noi;
•    pentru a asigura accesul la secţiuni cu acces limitat ale SITE-ului;
•    cercetări de piaţă;
•    urmărirea datelor de vânzări.
SOCIETATEA poate face cunoscute aceste informaţii în cadrul dealerilor şi agenţilor săi pentru activităţile menţionate mai sus.

SOCIETATEA nu va dezvălui nici un fel de informaţie despre UTILIZATORII/CLIENŢII SITE-ului sau fără a primi mai întâi consimţământul expres al acestora în această privinţa. În acelaşi timp însă, poate dezvălui informaţii şi date cu caracter personal atunci când acest lucru este prevăzut expres prin lege.

Conform Legii nr. 677/2001, UTILIZATORII/CLIENŢII beneficiază de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), intervenţie (art. 14), opoziţie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) şi de a se adresa justiţiei (art. 18). Totodată, aceştia au dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care va privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoană se poate adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul SOCIETĂŢII.
Pe baza unei cereri scrise, datate şi semnate, expediate pe adresa Sc CBC Serv Internaţional Srl, Alexandru cel Bun Nr.20, Bl. T19A, Sc.1, Et.1, ap.7, Sector 2, Bucureşti  UTILIZATORII/CLIENŢII  îşi pot exercită, în mod gratuit, următoarele drepturi:
- o dată pe an, confirmarea faptului că datele personale sunt sau nu prelucrate;
- să intervină asupra datelor transmise;
- să se opună prelucrării datelor pentru motive întemeiate şi legitime legate de situaţia lor particulară.

Orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit fără nici o justificare, la prelucrările datelor sale personale în scopuri de marketing direct. Detalii la www.dataprotection.ro

COLECTAREA AUTOMATĂ DE DATE CU CARACTER NON-PERSONAL.
În unele cazuri, este posibil că SOCIETATEA să colecteze informaţii cu caracter non-personal despre UTILIZATORI/CLIENŢI. Exemple de informaţii de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit şi numele domeniului website-ului de unde a fost făcute conexiunea la SITE.
În timpul vizionării SITE-ULUI, SOCIETATEA va putea stoca anumite informaţii pe terminalul UTILIZATORULUI/CLIENTULUI. Aceste informaţii vor fi sub formă unui fişier "Cookie" sau a unui fişier similar. Aceste fişiere "Cookies" ajută SOCIETATEA să construiască un sau publicitate care să răspundă cât mai bine intereselor şi preferinţelor UTILIZATORILOR/CLIENŢILOR.
Cu cele mai multe browsere de Internet se pot şterge sau bloca fişierele „Cookies” sau se poate primi o atenţionare înaintea primirii unui astfel de fişier. SOCIETATEA recomandă UTILIZATORILOR/CLIENŢILOR să consulte instrucţiunile browser-ului sau fişierul de ajutor pentru a află mai multe informaţii despre aceste funcţii.

PROGRAM DE FIDELIZARE

YuuHuu.ro a lansat programul  Puncte de Loialitate care, îşi propune să recompenseze fidelitatea cumpărătorilor într-un mod transparent, echitabil şi flexibil, fiind expresia relaţiei de încredere şi respect între companie şi clienţi.
Acest program este special creat pentru cei care achiziţionează produse frecvent beneficiind astfel de cupoane valorice care pot fi utilizate la orice comandă viitoare ( în termenul de expirare a acestor vouchere ).

Programul este simplu, pentru fiecare 100 lei cheltuiţi pe site-ul nostru ( nu se includ taxele de transport ) clientul va primii 10 puncte de loialitate, valoarea fiecărui punct fiind de 0.2 lei. Punctele se cumulează cu ofertele deja existente și pot fi transformate în cupoane valorice.

SOCIETATEA îşi rezervă dreptul de a modifică regulamentul şi modul de fidelizare al clienţilor şi perioada de desfăşurare a programului, fără o avertizare prealabilă. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza dreptul de participare în programul de fidelizare a oricui nu este considerat că fiind îndreptăţit, fără necesitatea unor explicaţii în acest sens.

Prin participarea la aceast Program, participanţii confirmă că au luat la cunoştiinţă şi sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor şi conditiillor prezentului Regulament.

EDITAT: 24.04.2014

Listă culori

Sursa - Wikipedia

A

NumeEșantionCod HexaRVACMGNTSL
Abanos   #000000 0 0 0 0 0 0 100 0% 0%
Absint   #7FDD4C 127 221 76 43 0 66 13 99° 68% 58%
Acaju   #88421D 136 66 29 0 51 79 47 21° 65% 32%
Acvamarin   #79F8F8 121 248 248 51 0 0 3 180° 90% 72%
Alabastru   #FEFEFE 254 254 254 0 0 0 0 0% 100%
Alb   #FFFFFF 255 255 255 0 0 0 0 0% 100%
Alb de lapte   #FBFCFA 251 252 250 0 0 1 1 90° 25% 98%
Alb de Lună   #F4FEFE 244 254 254 4 0 0 0 180° 83% 98%
Alb de plumb   #FEFEFE 254 254 254 0 0 0 0 0% 100%
Alb de Spania (pigment)   #FEFDF0 254 253 240 0 0 6 0 56° 88% 97%
Alb de zăpadă   #FEFEFE 254 254 254 0 0 0 0 0% 100%
Alb de zinc (pigment)   #F6FEFE 246 254 254 3 0 0 0 180° 80% 98%
Alb-albastru (mineral)   #FEFEFE 254 254 254 0 0 0 0 0% 100%
Alb-argintiu (pigment)   #FEFEFE 254 254 254 0 0 0 0 0% 100%
Albastru primar   #0000FF 0 0 255 100 100 0 0 240° 100% 50%
Albastru canar   #048B9A 4 139 154 97 10 0 40 186° 95% 31%
Albastru celest   #26C4EC 38 196 236 84 17 0 7 192° 84% 54%
Albastru cobalt (pigment)   #22427C 34 66 124 73 47 0 51 219° 57% 31%
Albastru de chiciură   #80D0D0 128 208 208 38 0 0 18 180° 46% 66%
Albastru electric   #2C75FF 44 117 255 83 54 0 0 219° 100% 59%
Albastru marin   #03224C 3 34 76 96 55 0 70 215° 92% 15%
Albastru metalic   #3A8EBA 58 142 186 69 24 0 27 201° 52% 48%
Albastru mineral   #24445C 36 68 92 61 26 0 64 206° 44% 25%
Albastru persan   #6600FF 102 0 255 60 100 0 0 264° 100% 50%
Albastru petrol   #1D4851 29 72 81 64 11 0 68 190° 47% 22%
Albastru regal   #318CE7 49 140 231 79 39 0 9 210° 79% 55%
Albastru safir   #0131B4 1 49 180 99 73 0 29 224° 99% 35%
Albastru turcuaz   #25FDE9 37 253 233 85 0 8 1 174° 98% 57%
Albastrul cerului   #77B5FE 119 181 254 53 29 0 0 212° 99% 73%
Ametist   #884DA7 136 77 167 19 54 0 35 279° 37% 48%
Antracit   #303030 48 48 48 0 0 0 81 0% 19%
Argilă   #EFEFEF 239 239 239 0 0 0 6 0% 94%
Argintiu   #CECECE 206 206 206 0 0 0 19 0% 81%
Asfințit   #FFCB60 255 203 96 0 20 62 0 40° 100% 69%
Avocado   #568203 86 130 3 34 0 98 49 81° 95% 26%
Azur (heraldic)   #1E7FCB 30 127 203 85 37 0 20 206° 74% 46%
Azuriu   #74D0F1 116 208 241 52 14 0 5 196° 82% 70%
Azur brumă   #F0FFFF 240 255 255 6 0 0 0 180° 100% 97%
Azurin   #A9EAFE 169 234 254 33 8 0 0 194° 98% 83%

B

NumeEșantionCod HexaRVACMGNTSL
Banană   #D1B606 209 182 6 0 13 97 18 52° 94% 42%
Bej   #C8AD7F 200 173 127 0 14 37 22 38° 40% 64%
Gri bej (heraldic)   #F1E2BE 241 226 190 0 6 21 5 42° 65% 85%
Gri închis   #766F64 118 111 100 0 6 15 54 37° 8% 43%
Bitum   #4E3D28 78 61 40 0 22 49 69 33° 32% 23%
Bleu-marin   #03224C 3 34 76 96 55 0 70 215° 92% 15%
Blond (păr)   #E2BC74 226 188 116 0 17 49 11 39° 65% 67%
Blond venețian (păr)   #E7A854 231 168 84 0 27 64 9 34° 75% 62%
Bordo   #6D071A 109 7 26 0 94 76 57 349° 88% 23%
Bronz   #614E1A 97 78 26 0 20 73 62 44° 58% 24%
Brun închis   #3F2204 63 34 4 0 46 94 75 31° 88% 13%
Brun deschis   #CD853F 205 133 63 0 35 69 20 30° 59% 53%
Brun   #5B3C11 91 60 17 0 34 81 64 35° 69% 21%
NumeEșantionCod HexaRVACMGNTSL
Caisă   #E67E30 230 126 48 0 45 79 10 26° 78% 55%
Cărămiziu   #842E1B 132 46 27 0 65 80 48 11° 66% 31%
Chihlimbar galben   #F0C300 240 195 0 0 19 100 6 49° 100% 47%
Chihlimbar roșu   #AD390E 173 57 14 0 67 92 32 16° 85% 37%
Caca d'oie   #CDCD0D 205 205 13 0 0 94 20 60° 88% 43%
Cacao   #614B3A 97 75 58 0 23 40 62 26° 25% 30%
Acaju închis   #2F1B0C 47 27 12 0 43 74 82 26° 59% 12%
Ceruleum   #26C4EC 38 196 236 84 17 0 7 192° 84% 54%
Cafea   #462E01 70 46 1 0 34 99 73 39° 97% 14%
Cafea cu lapte   #785E2F 120 94 47 0 22 61 53 39° 44% 33%
Scorțișoară   #7E5835 126 88 53 0 30 58 51 29° 41% 35%
Capucin   #FF5E4D 255 94 77 0 63 70 0 100% 65%
Caramel   #7E3300 126 51 0 0 60 100 51 24° 100% 25%
Carmin   #960018 150 0 24 0 100 84 41 350° 100% 29%
Garoafă (heraldic)   #FEC3AC 254 195 172 0 23 32 0 17° 98% 84%
Morcov   #F4661B 244 102 27 0 58 89 4 21° 91% 53%
Coacăză neagră   #3A020D 58 2 13 0 97 78 77 348° 93% 12%
Celadon   #83A697 131 166 151 21 0 9 35 154° 16% 58%
Cireașă   #BB0B0B 187 11 11 0 94 94 27 89% 39%
Cerulen   #357AB7 53 122 183 71 33 0 28 208° 55% 46%
Roz pal   #FEC3AC 254 195 172 0 23 32 0 17° 98% 84%
Chamois   #D0C07A 208 192 122 0 8 41 18 49° 48% 65%
Șampanie   #FBF2B7 251 242 183 0 4 27 2 52° 89% 85%
Cărbune   #000010 0 0 16 100 100 0 94 240° 100% 3%
Castană   #806D5A 128 109 90 0 15 30 50 30° 17% 43%
Castaniu   #8B6C42 139 108 66 0 22 53 45 35° 36% 40%
Chaudron   #85530F 133 83 15 0 38 89 48 35° 80% 29%
Cărunt (păr)   #FEFEFE 254 254 254 0 0 0 0 0% 100%
Ciocolată   #5A3A22 90 58 34 0 36 62 65 26° 45% 24%
Cinabre   #DB1702 219 23 2 0 89 99 14 98% 43%
Lămâie   #F7FF3C 247 255 60 3 0 76 0 62° 100% 62%
Dovleac   #DF6D14 223 109 20 0 51 91 13 26° 84% 48%
Clarissimo (trabuc)   #B9B276 185 178 118 0 4 36 27 54° 32% 59%
Claro (trabuc)   #845A3B 132 90 59 0 32 55 48 25° 38% 37%
Claro claro (trabuc)   #BA9B61 186 155 97 0 17 48 27 39° 39% 55%
Colombin (învechit)   #6A455D 106 69 93 0 35 12 58 321° 21% 34%
Colorado (trabuc)   #703516 112 53 22 0 53 80 56 21° 67% 26%
Colorado claro (trabuc)   #6A4B21 106 75 33 0 29 69 58 35° 53% 27%
Mac   #C60800 198 8 0 0 96 100 22 100% 39%
Coajă de ou   #FDE9E0 253 233 224 0 8 11 1 19° 88% 94%
Coral   #E73E01 231 62 1 0 73 100 9 16° 99% 45%
Stacojiu   #960018 150 0 24 0 100 84 41 350° 100% 29%
Crem   #FDF1B8 253 241 184 0 5 27 1 50° 95% 86%
Coapsă de nimfă   #FEE7F0 254 231 240 0 9 6 0 337° 92% 95%
Cupru   #B36700 179 103 0 0 42 100 30 35° 100% 35%
Turcoaz secundar   #00FFFF 0 255 255 100 0 0 0 180° 100% 50%
Turcoaz   #2BFAFA 43 250 250 83 0 0 2 180° 95% 57%

D

NumeEșantionCod HexaRVACMGNTSL
Denim   #1560BD 21 96 189 89 49 0 26 213° 80% 41%
Double claro (trabuc)   #BA9B61 186 155 97 0 17 48 27 39° 39% 55%

E

NumeEșantionCod HexaRVACMGNTSL
Roșu aprins   #ED0000 237 0 0 0 100 100 7 100% 46%
Ocru   #FEFEE0 254 254 224 0 0 12 0 60° 94% 94%
Smarald   #01D758 1 215 88 100 0 59 16 144° 99% 42%
Cositor oxidat   #BABABA 186 186 186 0 0 0 27 0% 73%
Cositor pur   #EDEDED 237 237 237 0 0 0 7 0% 93%

F

NumeEșantionCod HexaRVACMGNTSL
Arămiu   #AD4F09 173 79 9 0 54 95 32 26° 90% 36%
Fier (heraldic)   #848484 132 132 132 0 0 0 48 0% 52%
Fildeș   #FFFFD4 255 255 212 0 0 17 0 60° 100% 92%
Foc viu   #FF4901 255 73 1 0 71 100 0 17° 100% 50%
Frunză moartă   #99512B 153 81 43 0 47 72 40 21° 56% 38%
Blond flav (culoare)   #E6E697 230 230 151 0 0 34 10 60° 61% 75%
Floare de de sulf   #FFFF6B 255 255 107 0 0 58 0 60° 100% 71%
Căpșună   #BF3030 191 48 48 0 75 75 25 60% 47%
Căpșună zdrobită   #A42424 164 36 36 0 78 78 36 64% 39%
Zmeură   #C72C48 199 44 72 0 78 64 22 349° 64% 48%
Fucsia   #FD3F92 253 63 146 0 75 42 1 334° 98% 62%

G

NumeEșantionCod HexaRVACMGNTSL
Grâu   #E8D630 232 214 48 0 8 79 9 54° 80% 55%
Roșu de roibă   #EE1010 238 16 16 0 93 93 7 87% 50%
Verde marin   #649B88 100 155 136 35 0 12 39 159° 22% 50%
Glycine   #C9A0DC 201 160 220 9 27 0 14 281° 46% 75%
Grej   #BBAE98 187 174 152 0 7 19 27 38° 20% 66%
Grenadină   #E9383F 233 56 63 0 76 73 9 358° 80% 57%
Vișiniu   #6E0B14 110 11 20 0 90 82 57 355° 82% 24%
Gri   #606060 96 96 96 0 0 0 62 0% 38%
Gri oțel   #AFAFAF 175 175 175 0 0 0 31 0% 69%
Gri antracit   #303030 48 48 48 0 0 0 81 0% 19%
Gri de in   #D2CAEC 210 202 236 11 14 0 7 254° 47% 86%
Gri maur   #685E43 104 94 67 0 10 36 59 44° 22% 34%
Gri de Payne   #677179 103 113 121 15 7 0 53 207° 8% 44%
Gri fier   #7F7F7F 127 127 127 0 0 0 50 0% 50%
Gri afumat   #BBD2E1 187 210 225 17 7 0 12 204° 39% 81%
Gri perlă   #CECECE 206 206 206 0 0 0 19 0% 81%
Gri plumb   #798081 121 128 129 6 1 0 49 188° 3% 49%
Gri șoarece   #9E9E9E 158 158 158 0 0 0 38 0% 62%
Gri cârtiță   #463F32 70 63 50 0 10 29 73 39° 17% 24%
Gri gălbui (cabalin)   #C1BFB1 193 191 177 0 1 8 24 53° 11% 73%
Gri turturea   #BBACAC 187 172 172 0 8 8 27 10% 70%
Coacăză roșie   #CF0A1D 207 10 29 0 95 86 19 354° 91% 43%
Roșu Gueules (heraldic)   #E21313 226 19 19 0 92 92 11 84% 48%

H

NumeEșantionCod HexaRVACMGNTSL
Havana   #947F60 148 127 96 0 14 35 42 36° 21% 48%
Heliotrop   #DF73FF 223 115 255 13 55 0 0 286° 100% 73%

I

NumeEșantionCod HexaRVACMGNTSL
Roz Incarnadin   #FE96A0 254 150 160 0 41 37 0 354° 98% 79%
Roz Incarnat   #FF6F7D 255 111 125 0 56 51 0 354° 100% 72%
Indigo închis   #2E006C 46 0 108 57 100 0 58 266° 100% 21%
Indigo   #791CF8 121 28 248 51 89 0 3 265° 94% 54%
Isabelle (cabalin)   #785E2F 120 94 47 0 22 61 53 39° 44% 33%
Fildeș   #FFFFD4 255 255 212 0 0 17 0 60° 100% 92%

J

NumeEșantionCod HexaRVACMGNTSL
Jad   #87E990 135 233 144 42 0 38 9 126° 69% 72%
Lignit   #000000 0 0 0 0 0 0 100 0% 0%
Galben secundar   #FFFF00 255 255 0 0 0 100 0 60° 100% 50%
Galben auriu   #EFD242 239 210 66 0 12 72 6 50° 84% 60%
Galben banană   #D1B606 209 182 6 0 13 97 18 52° 94% 42%
Galben nasture de aur   #F6DC12 246 220 18 0 11 93 4 53° 93% 52%
Galben canar   #E7F00D 231 240 13 4 0 95 6 62° 90% 50%
Galben lămâie   #F7FF3C 247 255 60 3 0 76 0 62° 100% 62%
Galben de aur   #EFD807 239 216 7 0 10 97 6 54° 94% 48%
Galben de crom (pigment)   #EDFF0C 237 255 12 7 0 95 0 64° 100% 52%
Galben de martie   #EED153 238 209 83 0 12 65 7 49° 82% 63%
Galben de Napoli (pigment)   #FFF0BC 255 240 188 0 6 26 0 47° 100% 87%
Galben floare de sulf   #FFFF6B 255 255 107 0 0 58 0 60° 100% 71%
Galben imperial   #FFE436 255 228 54 0 11 79 0 52° 100% 61%
Galben porumb   #FFDE75 255 222 117 0 13 54 0 46° 100% 73%
Galben mimoză   #FEF86C 254 248 108 0 2 57 0 58° 99% 71%
Galben muștar   #C7CF00 199 207 0 4 0 100 19 62° 100% 41%
Galben nanchin   #F7E269 247 226 105 0 9 57 3 51° 90% 69%
Galben pai   #FEE347 254 227 71 0 11 72 0 51° 99% 64%
Galben puișor   #F7E35F 247 227 95 0 8 62 3 52° 90% 67%
Galben sulf   #FFFF6B 255 255 107 0 0 58 0 60° 100% 71%

K

NumeEșantionCod HexaRVACMGNTSL
Kaki   #94812B 148 129 43 0 13 71 42 49° 55% 37%

L

NumeEșantionCod HexaRVACMGNTSL
Lapis-lazuli   #26619C 38 97 156 76 38 0 39 210° 61% 38%
Lavallière (copertă)   #8F5922 143 89 34 0 38 76 44 30° 62% 35%
Lavandă   #9683EC 150 131 236 36 44 0 7 251° 73% 72%
Drojdie de vin   #AC1E44 172 30 68 0 83 60 33 344° 70% 40%
Liliac   #B666D2 182 102 210 13 51 0 18 284° 55% 61%
In   #FAF0E6 250 240 230 0 4 8 2 30° 67% 94%

M

NumeEșantionCod HexaRVACMGNTSL
Maduro (trabuc)   #372F25 55 47 37 0 15 33 78 33° 20% 18%
Maduro colorado (trabuc)   #5B3C11 91 60 17 0 34 81 64 35° 69% 21%
Magenta secundar   #FF00FF 255 0 255 0 100 0 0 300° 100% 50%
Magenta fucsia (cerneală)   #DB0073 219 0 115 0 100 47 14 328° 100% 43%
Magenta închis   #800080 128 0 128 0 100 0 50 300° 100% 25%
Porumb   #FFDE75 255 222 117 0 13 54 0 46° 100% 73%
Malachită   #1FA055 31 160 85 81 0 47 37 145° 68% 37%
Mandarină   #FEA347 254 163 71 0 36 72 0 30° 99% 64%
Albastru foca   #03224C 3 34 76 96 55 0 70 215° 92% 15%
Maro   #582900 88 41 0 0 53 100 65 28° 100% 17%
Mastic   #B3B191 179 177 145 0 1 19 30 56° 18% 64%
Mov   #D473D4 212 115 212 0 46 0 17 300° 53% 64%
Pepene galben   #DE9816 222 152 22 0 32 90 13 39° 82% 48%
Mentă   #16B84E 22 184 78 88 0 58 28 141° 79% 40%
Mentă de apă   #54F98D 84 249 141 66 0 43 2 141° 93% 65%
Miere   #DAB30A 218 179 10 0 18 95 15 49° 91% 45%
Bronz   #87591A 135 89 26 0 34 81 47 35° 68% 32%
Negru smoală (cabalin)   #000000 0 0 0 0 0 0 100 0% 0%
Muștar   #C7CF00 199 207 0 4 0 100 19 62° 100% 41%

N

NumeEșantionCod HexaRVACMGNTSL
Nacarat - Roșu sidef   #FC5D5D 252 93 93 0 63 63 1 96% 68%
Nanchin   #F7E269 247 226 105 0 9 57 3 51° 90% 69%
Zăpadă   #FEFEFE 254 254 254 0 0 0 0 0% 100%
Negru   #000000 0 0 0 100 100 100 100 0% 0%
Negru animal   #000000 0 0 0 0 0 0 100 0% 0%
Negru cărbune   #000010 0 0 16 100 100 0 94 240° 100% 3%
Negru de anilină   #120D16 18 13 22 18 41 0 91 273° 26% 7%
Negru de cerneală   #000000 0 0 0 0 0 0 100 0% 0%
Negru de fildeș (pigment)   #000000 0 0 0 0 0 0 100 0% 0%
Negru de carbon (pigment)   #130E0A 19 14 10 0 26 47 93 27° 31% 6%
Negru de fum (pigment)   #130E0A 19 14 10 0 26 47 93 27° 31% 6%
Negru de lignit   #000000 0 0 0 0 0 0 100 0% 0%
Brunet (ten, păr)   #2F1E0E 47 30 14 0 36 70 82 29° 54% 12%
Alună   #955628 149 86 40 0 42 73 42 25° 58% 37%

O

NumeEșantionCod HexaRVACMGNTSL
Ocru roșu   #DD985C 221 152 92 0 31 58 13 28° 65% 61%
Ocru galben   #DFAF2C 223 175 44 0 22 80 13 44° 74% 52%
Oliv   #708D23 112 141 35 21 0 75 45 76° 60% 35%
Opalin   #F2FFFF 242 255 255 5 0 0 0 180° 100% 97%
Auriu   #D2CB0F 210 203 15 0 3 93 18 58° 87% 44%
Portocaliu   #ED7F10 237 127 16 0 46 93 7 30° 87% 50%
Portocaliu (heraldic)   #ED7F10 237 127 16 0 46 93 7 30° 87% 50%
Portocaliu închis   #CC5500 204 85 0 0 58 100 20 25° 100% 40%
Orhidee   #DA70D6 218 112 214 0 49 2 15 302° 59% 65%
Arsenic   #FCD21C 252 210 28 0 17 89 1 49° 97% 55%
Orpin de Persia   #FCD21C 252 210 28 0 17 89 1 49° 97% 55%
Oscuro (trabuc)   #292107 41 33 7 0 20 83 84 46° 71% 9%

P

NumeEșantionCod HexaRVACMGNTSL
Pai   #FEE347 254 227 71 0 11 72 0 51° 99% 64%
Papaia   #FFEFD5 255 239 213 0 6 16 0 37° 100% 92%
Papier bulle   #EDD38C 237 211 140 0 11 41 7 44° 73% 74%
Parma   #CFA0E9 207 160 233 11 31 0 9 279° 62% 77%
Passe-velours   #91283B 145 40 59 0 72 59 43 349° 57% 36%
Pastel   #56739A 86 115 154 44 25 0 40 214° 28% 47%
Piersică   #FDBFB7 253 191 183 0 25 28 1 95% 85%
Foiță de ceapă (enologie)   #D58490 213 132 144 0 38 32 16 351° 49% 68%
Pervenche   #CCCCFF 204 204 255 20 20 0 0 240° 100% 90%
Gri Pinchard (cabalin)   #CCCCCC 204 204 204 0 0 0 20 0% 80%
Fistic   #BEF574 190 245 116 22 0 53 4 86° 87% 71%
Platină   #FAF0C5 250 240 197 0 4 21 2 49° 84% 88%
Plumb   #798081 121 128 129 6 1 0 49 188° 3% 49%
Piele de cămilă   #B67823 182 120 35 0 34 81 29 35° 68% 43%
Roșu mac   #C60800 198 8 0 0 96 100 22 100% 39%
Purpură (heraldic)   #965578 150 85 120 0 43 20 41 328° 28% 46%
Purpură   #9E0E40 158 14 64 0 91 59 38 339° 84% 34%
Prasin   #4CA66B 76 166 107 54 0 36 35 141° 37% 47%
Prună   #811453 129 20 83 0 84 36 49 325° 73% 29%
Purice   #4E1609 78 22 9 0 72 88 69 11° 79% 17%

Q

NumeEșantionCod HexaRVACMGNTSL
Coadă-de-vulpe   #91283B 145 40 59 0 72 59 43 349° 57% 36%
Coadă-de-vacă închis   #A89874 168 152 116 0 10 31 34 42° 23% 56%
Coadă-de-vacă deschis   #C3B470 195 180 112 0 8 43 24 49° 41% 60%

R

NumeEșantionCod HexaRVACMGNTSL
Réglisse   #2D241E 45 36 30 0 20 33 82 24° 20% 15%
Roz   #FD6C9E 253 108 158 0 57 38 1 339° 97% 71%
Roz balais (minéraux)   #C4698F 196 105 143 0 46 27 23 335° 44% 59%
Roz bonbon   #F9429E 249 66 158 0 73 37 2 330° 94% 62%
Roz drajeu   #FEBFD2 254 191 210 0 25 17 0 342° 97% 87%
Rose fucsia   #FD3F92 253 63 146 0 75 42 1 334° 98% 62%
Roz Mountbatten   #997A8D 153 122 141 0 20 8 40 323° 13% 54%
Roz ceai   #FF866A 255 134 106 0 47 58 0 11° 100% 71%
Roșu   #FF0000 255 0 0 0 100 100 0 100% 50%
Roșu Andrinopol   #A91101 169 17 1 0 90 99 34 99% 33%
Roșu englez   #F7230C 247 35 12 0 86 95 3 94% 51%
Roșu Ferrari   #D32232 211 34 50 0 84 76 17 355° 72% 48%
Roșu Bismarck   #A5260A 165 38 10 0 77 94 35 11° 89% 34%
Roșu bordeaux   #6D071A 109 7 26 0 94 76 57 349° 88% 23%
Roșu bourgogne   #6B0D0D 107 13 13 0 88 88 58 78% 24%
Roșu capucin   #FF5E4D 255 94 77 0 63 70 0 100% 65%
Roșu cardinal   #B82010 184 32 16 0 83 91 28 84% 39%
Roșu carmin   #960018 150 0 24 0 100 84 41 350° 100% 29%
Roșu cireșiu   #BB0B0B 187 11 11 0 94 94 27 89% 39%
Roșu cinabru   #DB1702 219 23 2 0 89 99 14 98% 43%
Roșu de mac   #C60800 198 8 0 0 96 100 22 100% 39%
Roșu de alizarină (pigment)   #D90115 217 1 21 0 100 90 15 354° 99% 43%
Roșu de Andrinopole   #A91101 169 17 1 0 90 99 34 99% 33%
Roșu de anilină   #ED0000 237 0 0 0 100 100 7 100% 46%
Roșu de Marte (pigment)   #F7230C 247 35 12 0 86 95 3 94% 51%
Roșu cărămiziu   #BC2001 188 32 1 0 83 99 26 10° 99% 37%
Roșu înfocat   #FE1B00 254 27 0 0 89 100 0 100% 50%
roșu căpșună   #BF3030 191 48 48 0 75 75 25 60% 47%
roșu zmeuriu   #C72C48 199 44 72 0 78 64 22 349° 64% 48%
Roșu grenadine   #E9383F 233 56 63 0 76 73 9 358° 80% 57%
Roșu de coacăză   #CF0A1D 207 10 29 0 95 86 19 354° 91% 43%
Roșu ponceau   #C60800 198 8 0 0 96 100 22 100% 39%
Roșu de sânge   #850606 133 6 6 0 95 95 48 91% 27%
Roșu de tomată   #DE2916 222 41 22 0 82 90 13 82% 48%
Rouge tomette   #AE4A34 174 74 52 0 57 70 32 11° 54% 44%
Roșu turc   #A91101 169 17 1 0 90 99 34 99% 33%
Roșu cinabru   #DB1702 219 23 2 0 89 99 14 98% 43%
Roșu-violet   #C71585 199 21 133 0 89 33 22 322° 81% 43%
Ruginiu   #985717 152 87 23 0 43 85 40 30° 74% 34%
Roșcat   #AD4F09 173 79 9 0 54 95 32 26° 90% 36%

S

NumeEșantionCod HexaRVACMGNTSL
Nisip (heraldic)   #000000 0 0 0 0 0 0 100 0% 0%
Sable   #E0CDA9 224 205 169 0 8 25 12 39° 47% 77%
șofran   #F3D617 243 214 23 0 12 91 5 52° 90% 52%
Albastru de Cobalt   #0131B4 1 49 180 99 73 0 29 224° 99% 35%
Sânge de vită   #730800 115 8 0 0 93 100 55 100% 23%
Sanguin (heraldic)   #850606 133 6 6 0 95 95 48 91% 27%
Safir   #0131B4 1 49 180 99 73 0 29 224° 99% 35%
Lișiță   #008E8E 0 142 142 100 0 0 44 180° 100% 28%
Somon   #F88E55 248 142 85 0 43 66 3 21° 92% 65%
Senois (heraldic)   #8D4024 141 64 36 0 55 74 45 16° 59% 35%
Sepia   #AE8964 174 137 100 0 21 43 32 30° 31% 54%
Roșu de cuarț (heraldic)   #149414 20 148 20 86 0 86 42 120° 76% 33%
Smalt   #003399 0 51 153 100 67 0 40 220° 100% 30%
Smaragdin   #01D758 1 215 88 100 0 59 16 144° 99% 42%
Sulf   #FFFF6B 255 255 107 0 0 58 0 60° 100% 71%
Șoarece   #9E9E9E 158 158 158 0 0 0 38 0% 62%

T

NumeEșantionCod HexaRVACMGNTSL
Tabac   #9F551E 159 85 30 0 47 81 38 26° 68% 37%
Cafeniu deschis (heraldic)   #A75502 167 85 2 0 49 99 35 30° 98% 33%
Cârtiță   #463F32 70 63 50 0 10 29 73 39° 17% 24%
Terre d'ombre   #926D27 146 109 39 0 25 73 43 39° 58% 36%
Terre de Sienne   #8E5434 142 84 52 0 41 63 44 21° 46% 38%
Pământ de Siena ars   #967C5C 150 124 92 0 17 39 41 33° 24% 47%
Tomată   #DE2916 222 41 22 0 82 90 13 82% 48%
Topaz   #FAEA73 250 234 115 0 6 54 2 53° 93% 72%
Rândunică   #BBACAC 187 172 172 0 8 8 27 10% 70%
Turcoaz   #25FDE9 37 253 233 85 0 8 1 174° 98% 57%

U

NumeEșantionCod HexaRVACMGNTSL
Unt   #F0E36B 240 227 107 0 5 55 6 54° 82% 68%

V

NumeEșantionCod HexaRVACMGNTSL
Vanilie   #E1CE9A 225 206 154 0 8 32 12 44° 54% 74%
Alb-roșcat   #E9C9B1 233 201 177 0 14 24 9 26° 56% 80%
Stacojiu   #FF0921 255 9 33 0 96 87 0 354° 100% 52%
Vermillon   #DB1702 219 23 2 0 89 99 14 98% 43%
Verde primaire   #00FF00 0 255 0 100 0 100 0 120° 100% 50%
Verde absint   #7FDD4C 127 221 76 43 0 66 13 99° 68% 58%
Verde amandă   #82C46C 130 196 108 34 0 45 23 105° 43% 60%
Verde englez   #18391E 24 57 30 58 0 47 78 131° 41% 16%
Verde anis   #9FE855 159 232 85 31 0 63 9 90° 76% 62%
Verde avocado   #568203 86 130 3 34 0 98 49 81° 95% 26%
Verde de sticlă   #096A09 9 106 9 92 0 92 58 120° 84% 23%
Verde pal   #83A697 131 166 151 21 0 9 35 154° 16% 58%
Verde chartreuse   #C2F732 194 247 50 21 0 80 3 76° 92% 58%
Verde de apă   #B0F2B6 176 242 182 27 0 25 5 125° 72% 82%
Verde de crom (pigment)   #18391E 24 57 30 58 0 47 78 131° 41% 16%
Verde gri   #95A595 149 165 149 10 0 10 35 120° 8% 62%
Verde de Hooker   #1B4F08 27 79 8 66 0 90 69 104° 82% 17%
Verde de vezică   #22780F 34 120 15 72 0 88 53 109° 78% 26%
Verde smarald   #01D758 1 215 88 100 0 59 16 144° 99% 42%
Verde imperial   #00561B 0 86 27 100 0 69 66 139° 100% 17%
Verde spanac   #175732 23 87 50 74 0 43 66 145° 58% 22%
Verde gazon   #3A9D23 58 157 35 63 0 78 38 109° 64% 38%
Verde iarbă   #3A9D23 58 157 35 63 0 78 38 109° 64% 38%
Verde imperial   #00561B 0 86 27 100 0 69 66 139° 100% 17%
Verde jad   #87E990 135 233 144 42 0 38 9 126° 69% 72%
Verde kaki   #798933 121 137 51 12 0 63 46 71° 46% 37%
Verde lichen   #85C17E 133 193 126 31 0 35 24 114° 35% 63%
Verde lime   #9EFD38 158 253 56 38 0 78 1 89° 98% 61%
Verde malachită   #1FA055 31 160 85 81 0 47 37 145° 68% 37%
Verde lariță   #386F48 56 111 72 50 0 35 56 137° 33% 33%
Verde mentă   #16B84E 22 184 78 88 0 58 28 141° 79% 40%
Verde mentă de apă   #54F98D 84 249 141 66 0 43 2 141° 93% 65%
Verde militar   #596643 89 102 67 13 0 34 60 82° 21% 33%
Verde mușchi   #679F5A 103 159 90 35 0 43 38 109° 28% 49%
Verde măsliniu   #708D23 112 141 35 21 0 75 45 76° 60% 35%
Verde opalin   #97DFC6 151 223 198 32 0 11 13 159° 53% 73%
Verde papagal   #3AF24B 58 242 75 76 0 69 5 126° 88% 59%
Verde pin   #01796F 1 121 111 99 0 8 53 175° 98% 24%
Verde fistic   #BEF574 190 245 116 22 0 53 4 86° 87% 71%
Verde de praz   #4CA66B 76 166 107 54 0 36 35 141° 37% 47%
Verde măr   #34C924 52 201 36 74 0 82 21 114° 70% 46%
Verde preri   #57D53B 87 213 59 59 0 72 16 109° 65% 53%
Verde prasin   #4CA66B 76 166 107 54 0 36 35 141° 37% 47%
Verde prés   #57D53B 87 213 59 59 0 72 16 109° 65% 53%
Verde de primăvară   #00FE7E 0 254 126 100 0 50 0 150° 100% 50%
Verde sapin   #095228 9 82 40 89 0 51 68 145° 80% 18%
Verde salvie   #689D71 104 157 113 34 0 28 38 130° 21% 51%
Vert smaragdin   #01D758 1 215 88 100 0 59 16 144° 99% 42%
Verde de tei   #A5D152 165 209 82 21 0 61 18 81° 58% 57%
Verde turcoaz   #1FFED8 31 254 216 88 0 15 0 170° 99% 56%
Verde de Verona (pigment)   #5A6521 90 101 33 11 0 67 60 70° 51% 26%
Violet   #8806CE 136 6 206 34 97 0 19 279° 94% 42%
Violet episcopal   #723E64 114 62 100 0 46 12 55 316° 30% 35%
Violine   #A10684 161 6 132 0 96 18 37 311° 93% 33%
Viride   #40826D 64 130 109 51 0 16 49 161° 34% 38%
Vișiniu   #6E0B14 110 11 20 0 90 82 57 355° 82% 24%